Voor de kinderen van De Sterrenkring proberen we ieder jaar weer een mooi, divers, naschools aanbod te organiseren.

* Al sinds een aantal jaren bieden we Mad Science aan. Hoe breng je wetenschap en proefjes dichterbij kinderen? MadScience gaat die uitdaging aan.
Houd rond de start van het schooljaar onze nieuwsbrief in de gaten voor meer info!

* Sinds kort is er kinderyoga op De Sterrenkring! Docent kinderyoga en kindercoach van De Vredesbel, Joyce van der Woerd, geeft op donderdag yoga. Voor meer info en aanmeldingen kunt u mailen naar jvdwoerd@hotmail.com

Wist u dat u leuke, leerzame, muzikale, ontspannende en sportieve activiteiten die naschools op De Sterrenkring georganiseerd kunnen worden, kunt bespreken met ons?
Zoek contact met Liesbeth van de Beeten, directeur Jenaplanschool de Sterrenkring

liesbeth.vandebeeten@floresonderwijs.nl