Naschoolse activiteiten

Voor de kinderen van De Sterrenkring proberen we ieder jaar weer een mooi, divers, naschools aanbod te organiseren.

* Al sinds een aantal jaren bieden we Mad Science aan. Hoe breng je wetenschap en proefjes dichterbij kinderen? MadScience gaat die uitdaging aan.
Houd rond de start van het schooljaar onze nieuwsbrief in de gaten voor meer info!

* Sinds kort is er kinderyoga op De Sterrenkring! Docent kinderyoga en kindercoach van De Vredesbel, Joyce van der Woerd, geeft op donderdag yoga. Voor meer info en aanmeldingen kunt u mailen naar jvdwoerd@hotmail.com

*We bieden weer Engelse lessen aan! Ze worden gegeven door Beth Warwick, native speaker want Amerikaanse van origine. Beth is naast eigenaar van English with Beth ook leerkracht. In de lessen leren de kinderen spelenderwijs (via leuke boeken, spelletjes, soms liedjes) Engels lezen, schrijven, spreken en luisteren. Op de  website vindt u meer info.

Wist u dat...
u leuke, leerzame, muzikale, ontspannende, sportieve,... activiteiten die naschools op De Sterrenkring georganiseerd kunnen worden, kunt bespreken met ons?
Zoek contact met Anita Marsman, schoolleider, via: anita.marsman@debasisfluvius.nl